comptes de mestres a Pinterest

 

10 comptes de mestres a Pinterest que has de conèixer

L’entrada d’avui és molt diferent al que us he anat publicant fins ara però em venia de gust portar-vos una mica d’inspiració estrangera amb alguns comptes de mestres a Pinterest que ho peten molt.

 

 

comptes de mestres a Pinterest

 

 
Pinterest, per qui encara no el conegui, és una xarxa social que permet guardar-te imatges que trobes per internet al núvol, sense ocupar espai del teu ordinador.

Aquestes imatges que poden ser projectes, tutorials, inspiració, imprimibles, etc. les organitzes per carpetes i quan et calgui una mica d’inspiració pots entrar a recuperar aquelles idees.

A més a més, hi ha tal quantitat de gent que “pineja” imatges al mes (he llegit que més de 150 milions de persones), que a part de guardar-te les imatges que trobes per internet, també pots utilitzar la pròpia xarxa per a buscar i “repinejar” el que hagi guardat altra gent.

Això torna Pinterest doblement interessant perquè pots buscar segons categories i seguir perfils que guardin imatges que del teu interès, com per exemple, els perfils de mestres que segueixo i que he recopilat avui.

 
Comptes de Pinterest “all around the world”

Primer us poso perfils que acumulen milers d’idees, totes elles en llengua anglesa però segur que podeu trobar idees interessants que es poden adaptar o traduir, idees de manualitats.

La majoria d’elles acumulen milers d’idees distribuides en diferents carpetes ja siguin per edats o temàtiques, espero que us inspirin molt!

 

A la Lavinia Pop la vaig descobrir dins el web de Teachers Pay Teachers. Té els materials molt ben ordenats i hi podreu trobar des de coses per la primera etapa d’infantil fins a 2n de primària.

Té força carpetes sobre el tema de la lectoescriptura i el llenguatge que segur que us poden donar moltes idees i a més, cap al final també hi trobareu carpetes temàtiques.

A part de tenir una web – blog amb moltíssimes entrades i inspiració, ho tenen tot recollit al seu perfil de Pinterest. Hi trobareu sobretot carpetes que fan referència a l’aula i la seva organització, idees i també informació i idees per a diferents àrees de coneixement.

Ella és mestra de 1r així que la majoria de recursos que té guardats formen part d’edats properes al seu curs. És un perfil ple de color on també hi trobareu algunes manualitats.

Aquest perfil és un dels que més m’agraden, té recursos de nens des del 3 fins als 10 anys i tot i que potser visualment les seves carpetes no semblen molt ordenades, la veritat és que cadascuna acumula centenars d’idees així que si el que vols és inspiració, aquest és el teu perfil.

Un altre perfil similar al de dalt, amb moltes idees classificades per àrees. A part de les clàssiques de llengua i mates també en té sobre ciència, tecnlologia, valors, etc.

Ja ho diu el seu nom, simplement preescolar. Aquest és el perfil d’una mestra d’infantil on recull tot allò que li sembla interessant. Com el que podrieu tenir alguna de vosaltres però amb milers i milers d’imatges.

Aquest és un altre perfil que té sobretot carpetes amb idees per treballar la lectoescriptura i el llenguatge. Idees innovadores, basades en el joc, descarregables,… A més, si tireu cap a baix trobareu carpetes on hi guarda material gratuït, potser molt no ens servirà perquè és en anglès però segur que us pot donar moltes idees.

 

Comptes de Pinterest més propers

Per aquesta entrada volia portar-vos alguns perfils més de casa, on trobar materials en la nostra llengua i que igual ens poden inspirar.

El seu conegudíssim bloc va saltar a Pinterest i allà hi té com un baül d’idees impressionants. La Carme va haver de deixar la feina per un problema de salut però això no li va impedir continuar buscant recursos per altres mestres.

moltíssimes (moltíssimes!) carpetes, ordenades per temes, celebracions, àrees i també carpetes artístiques amb idees per treballar alguns pintors.

Si encara no la seguiu, feu-ho ja! ;)

Tot i que tingui aquest títol, la veritat és que el seu compte hi podreu trobar moltes més coses: manualitats, activitats per a diferents dies senyalats o celebracions, videos, recull d’aplicacions. Un altre tesor que també segur que us encanta!

Potser si llegeixes Carla Subirats no et sona però el seu bloc Com aprendre a aprendre el segueixen milers de persones i el seu perfil a Pinterest també!

Sí que és veritat que la Carla hi té més un poti – poti però si entreu a la seva carpeta de “Recursos educatius i activitats per a infants, en català” n’hi trobareu un fart de coses.

I per acabar, encara que sigui escombrar una mica cap a casa, us comparteixo el perfil de Print Pam, que tot sigui dit, no va començar com a tal si no que va començar com qualsevol perfil personal on guardar idees, però que he acabat convertint en el de Print Pam perquè bàsicament el que hi guardo són idees per l’escola, descarregables, il·lustracions, coses de disseny gràfic,…

Així que us animo també a fer-li un cop d’ull ;)

comptes de mestres a Pinterest

 
Què t’ha semblat la recopilació d’avui? En coneixies algun?

 

 

 

Vols rebre més descarregables gratuïts? Uneix-te al nostre club!


 

Share it!

Categories: general, Insipiració

2 comments

 1. Carme
  26/04/2017

  Laura,
  moltíssimes gràcies per esmentar i divulgar Fer de Mestres. Com ja saps, la vida ha fet que, en aquests moments, no pugui fer noves entrades al blog però el Pinterest segueix ampliant-se. És una adicció! Ha, ha, ha ;)

  Respon
  • Laura
   29/04/2017

   Gràcies a tu Carme, per compartir tant amb nosaltres! Sempre és un vici entrar a remenar entre les teves captures ;) Una abraçada!

   Respon

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *