18 recursos didàctics gratis

 

18 Recursos didàctics descarregables i gratis

 

Estem a menys d’un mes de dir “Bones vacances” i un altre curs ens ha passat volant. Aquest ha estat el primer de molts que no l’he passat en una escola però el meu neguit per crear i dissenyar nous materials (una de les coses que m’agradava més fer) s’ha multiplicat per 100.

Al llarg d’aquest any he compartit amb tu molts descarregables gratuïts perquè sé que quan som a l’escola, les hores no donen per més, que les ganes hi són però que hem d’estar pendents de tantes coses que alguns projectes que més ens apassionen, acaben per deixar lloc a les coses urgents.

Darrera hi ha moltes hores de fer recerca, disseny, edició, publicació però quan una gaudeix del que fa, el temps passa diferent i això és el que m’ha passat a mi darrera de Print Pam.

Amb la tonteria us he regalat 18 descarregables didàctics gratuïts entre d’altres recursos i com que sé que hi ha gent que acaba d’aterrar, no volia deixar escapar el petit tresor que anem guardant aquí dins.

 

Descarregables d’inici de curs i d’aula
 
 
 
 
 
 
 

 

Descarregables emocions
 
 
 

 

 

 
Descarregables de jocs i jocs interactius
 
 
 

 

 
 
Descarregables dies senyalats
 
 
 
 
 
 
 
Descarregables final de curs
 
 

 

 

 

I fins aquí la llista d’aquest curs 2016 – 2017!

 

Ja estic fent la llista dels materials descarregables del proper curs (tot i que per aquest encara en tindreu algun més) però com el meu propòsit és ajudar-vos seria fantàstic si tens alguna suggerència o alguna cosa que busques i no trobes que la deixessis als comentaris, així potser “qual reina maga” l’any que ve compleixo els teus desitjos ;)

 

A part de tot això ja saps que pots trobar més material a la botiga i si sou una escola amb un projecte al cap i el temps no us dóna per més, podeu encarregar el projecte i entre tots el farem realitat.

 

 

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *