MANERES DE FER TÍTOLS

4 maneres originals de fer títols

L’entrada d’avui va en una direcció una mica diferent però em venia de gust compartir algunes idees originals per fer títols de cartells, infografies, pòsters,… el que necessiteu vaja!

Aquestes propostes estan fetes amb Illustrator. Per a mi és el programa de referència i amb el qual treballo més còmodament textos i imatges, amb resultat més vistosos i professionals.

Hi ha una versió de programari gratuït que es diu Inkscape que possiblement també puguis reproduir aquests tipus de títols. (Crec que amb Canva i Google Slides, no es podrien fer algunes opcions)

T’explico breument cada opció:

Opció 1

Es tracta d’escriure el títol dues vegades i un posar-lo a sota de l’altre com creant l’ombra. Aquí podeu donar-li dues opcions més: posar dos colors de la mateixa gamma per a que realment sembli un ombrejat o posar-ne dos de contrastats.

MANERES DE FER TÍTOLS

Opció 2

Aquesta és una de les meves preferides però reconec que no la veig molt per materials d’aula. Sí que pot ser una opció per a títols en presentacions o alguna presentació en gran format.

El truc està en triar una tipografia molt recta, en aquest cas es diu BEBAS i una de molt cal·ligràfica al damunt.

Opció 3

Aquesta altra forma també m’agrada molt i es tracta de posar dos vegades el mateix títol amb la mateixa mida, un sobre l’altre. En aquest cas, la capa de sobre només té color al contorn.

La gràcia està en desencaixar-les una mica i que es vegi el blanc del fons. Posant-ne una més a dalt i l’altra més a baix o dreta i esquerra.

Opció 4

Aquest efecte només es pot fer amb aquesta família de tipografies dissenyades per la Kiinberly Geswein. Segur que les heu vist moltes vegades i és que són una adicció.

En aquest cas, també són dos blocs de text sobreposats amb dos colors diferents. El títol de color verd està fet amb la tipografia “KG Happy Solid” i el de sota amb “KG Happy Shadows”

Espero que t’hagin agradat aquestes noves maneres de fer títols i ho posis en pràctica ben aviat!

Ens retrobem a Instagram i Facebook!


 

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *