activitats d'estiu
 

30 activitats d’estiu

i una novetat a baix de tot ;)
 
Avui que comença l’estiu i les vacances dels petits de la casa, potser alguns de vosaltres, sobretot els qui sou pares/mares veieu setembre lluuuuny, esteu buscant idees per fer amb la vostra canalla durant l’estiu.
 
L’any passat vaig compartir aquesta entrada amb 50 idees per l’estiu però aquest cop he volgut recuperar un descarregable del meu anterior blog que us va encantar i que permet fer més protagonistes a la canalla.
 
En vaig fer 2 opcions:
 • La primera amb les 30 idees per a que les pengeu a la nevera, a l’habitació o on vulgueu per agafar inspiració els dies que les les idees estiguin més amagades.
 
activitats d'estiu
 
 
 
 • La segona és una llista en blanc per a que siguin ells els qui escriguin els seus desitjos.
He pensat que seria una bona proposta i una bona activitat per a fer en família, reunir-nos amb els nens i nenes i fer una llista de les coses que els agradaria fer aquest estiu.
A més, a part de practicar l’escriptura podem indagar una miqueta més sobre els seus gustos, les seves amistats, la seva autoestima, etc.
 
activitats d'estiu
 
 
 
Ja saps que això és un material gratuït però no per això de menys valor així que si t’agrada i creus que li pots agradar algú, seria la bomba que ens ajudessis a arribar a més gent compartint la publicació, tu ets una peça clau per a poder continuar dissenyant material gratuït de qualitat per molt més temps :)
 
 

Vols estar al dia de les novetats? Apunta't a la newsletter!


 

1 comment

 1. ROSA
  22/06/2017

  Hola!! Quan he volgut mirar les 30 activitats per aquest estiu l’enllaç no està disponible… Tot i això, les propostes de les 50 idees i el full perquè escriguin els nens és molt xulo!!
  Gràcies!

  Respon

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *