Avís legal

 
 1. Identitat i titularitat del web

  Hola, sóc la Laura Masdeu Escuin autora de tots els continguts d’aquest portal i propietària del domini http://www.printpam.com. Visc a Reus(Tarragona) i pots contactar amb mi via e-mail a: hola@printpam.com

 2.  Propietat intel·lectual

  Tots els continguts d’aquesta pàgina: textos, imatges, il·lustracions, dissenys, tutorials, gràfics, etc. estan subjectes a drets d’autor i propietat intel·lectual dels quals en sóc la propietària. Aquests drets no es podran transmetre sense el meu consentiment previ, explícit i per escrit. Tant el contingut del web com de la meva obra no es pot difondre, vendre, distribuir o utilitzar per a finalitats comercials o no comercials.

  Els materials que es venen a la botiga de Print Pam tenen Copyright.

  Els continguts que apareixin al bloc els quals siguin propietat d’un tercer estaran citats degudament.

 3.  Normes d’ús

  Print Pam és un web on trobaràs continguts relacionats amb el disseny, la il·lustració, tutorials, manualitats i recursos per a nens/es i educadors. Dit això, els usuaris han de respectar la temàtica i dinàmica del bloc, fent un ús adequat dels continguts i serveix que es presten.

  Em reservo el dret d’eliminar comentaris racistes, xenòfobs, pornogràfics, d’apologia al terrorisme, que atemptin contra els drets humans, promocionals o que surtin de la dinàmica del web.

  Altrament, en cap cas em faré càrrec de les opinions que mostrin els usuaris en aquesta pàgina.

 4. Política de privacitat

  Llegeix-la aquí.

 5. Política de cookies

  Llegeix-la aquí

 6. Modificació del contingut de l’avís legal

  Les condicions que han estan descrites poden ser modificades atesa l’evolució de la pàgina i els continguts que aquí apareixen.