4 sabaters editable

4 SABATERS EDITABLE

Quin número tries?
 

Si vols un recurs senzill, divertit i que et serveixi en múltiples ocasions, practica el 4 sabaters.

El 4 sabaters o “comecocos” és un joc d’aquests clàssics, que sovint de petits utilitzem per a fer preguntes però… i si aquestes preguntes tinguessin un objectiu didàctic?

Aquest recurs és molt versàtil perquè podràs utilitzar-lo per a diferents àrees i edats.

L’arxiu inclou:

  1. Arxiu editable
  2. Arxiu en blanc per a que puguin escriure-hi i personalitzar els nens mateixos
  3. REGAL: 4 sabaters “Les notes”
 
 
 
 

Versió en blanc

Joc “Les notes”

 
 
 

Com funciona?

El joc de “Els 4 sabaters” es caracteritza per tenir 8 opcions interiors que es veuen de 4 en 4 segons si triem un número parell o senar.

Quan el jugador diuun número i veu les 4 opcions, n’ha de triar una i el qui té “el 4 sabaters” li llegeix o li demana que realitzi una acció.

 

Com el podré editar?

L’arxiu que et descarregues està fet de tal manera que tu hi puguis escriure el teu propi text, adjuntar imatges, etc.

El material està fet amb Google Slides, (veuràs que a la primera pàgina tindràs les instruccions per saber com utilitzar-lo) però un cop hi accedeixis, veuràs que el podràs imprimir, baixar-te’l i obrir-lo a Powerpoint, o pujar-lo de nou al teu propi Drive i editar-ne les diferents opcions.

 
 

Mostra

 
 
POTSER TAMBÉ T’INTERESSA

 
 
TENS DUBTES?
Som una escola, podem demanar factura?

I tant! Només necessito que m’envieu les dades fiscals de l’escola abans de fer el pagament, així us envio la factura amb la retenció aplicada. Després us enviarem els materials al correu que hagueu donat.

Com funciona el pagament?
Quan cliquis al botó de comprar et redireccionarà a la plataforma que faig servir per a entregar-vos els materials. Podràs finalitzar la compra clicant a “Checkout” o continuar comprant si ho fas a “Continue shopping”.

La plataforma et sol·licitarà les dades de la teva targeta per a fer el pagament, dades a les quals, evidentment, no hi tinc accés.

Un cop s’hagi confirmat el pagament, rebràs a la Safata d’Entrada del correu que hagis posat, un e-mail amb l’enllaç des d’on podràs descarregar el material fins a 3 vegades els propers 60 dies, un cop passat aquest temps l’enllaç deixarà de ser vàlid.

Només puc pagar amb targeta?

No, pots pagar amb targeta o Paypal, en cas que vulguis fer-ho per transferència bancària envia un correu electrònic sol·licitant-ho a hola@printpam.com

Què rebré?

Rebràs un enllaç que et portarà a un document de Google Slides. Des d’allà podràs descarregar-lo en .pdf o en Powerpoint i posteriorment editar-lo amb aquest mateix programa o amb el Google Slides del Drive.

Com ho rebré?

Ho rebràs al correu que hagis especificat durant la compra.

En cap cas s’envia el material imprès a casa o a l’escola.

Si no m'agrada ho puc canviar?

Atès que el format és digital i no podem verificar si esteu fent servir el material o no, no s’accepten canvis ni devolucions.

Pots llegir totes les condicions de venda aquí.