CÀRRECS DE CLASSE IMPRIMIBLES

CÀRRECS DE LA CLASSE

L’encarregat de la data, del temps, de les persianes, de l’ordre,…

 

Possiblement una de les rutines que més il·lusió els fa és l’hora de repartir els càrrecs de la setmana o la quinzena.

 
Fer-los encarregats afavoreix la seva autonomia però també els fa descobrir la responsabilitat, el bé comú i afavoreix la socialització entre iguals.
 

El material inclou 32 targetes amb 2 formats, en total 16 càrrecs diferents.

A més a més, també inclou un document amb targetes editables en Powerpoint per a que puguis canviar la tipografia o crear targetes amb nous càrrecs.

 

+ Lletra lligada i lletra d’impremta +

 

5,00€

Descarregar ara

 

 
 

2 FORMATS DE TARGETES

Pissarra, plantes, fila, deures, biblioteca, carter, repartidor, ajudant a plàstica, llums, llista, reciclatge, ordre, secretari, finestres, data i temps.

Imatge + Nom del càrrec

Icona + Nom del càrrec + Espai pel nom de l’encarregat

 
 
 
Possiblitat d’editar i fer més targetes amb Powerpoint
 

Descarregar material

 

 
POTSER TAMBÉ T’INTERESSA
 
TENS DUBTES?
Som una escola, podem demanar factura?

I tant! Només necessito que m’envieu les dades fiscals de l’escola abans de fer el pagament, així us envio la factura amb la retenció aplicada. Després us enviarem els materials al correu que hagueu donat.

Com funciona el pagament?
Quan cliquis al botó de comprar et redireccionarà a la plataforma que faig servir per a entregar-vos els materials. Podràs finalitzar la compra clicant a “Checkout” o continuar comprant si ho fas a “Continue shopping”.

La plataforma et sol·licitarà les dades de la teva targeta per a fer el pagament, dades a les quals, evidentment, no hi tinc accés.

Un cop s’hagi confirmat el pagament, rebràs a la Safata d’Entrada del correu que hagis posat, un e-mail amb l’enllaç des d’on podràs descarregar el material fins a 3 vegades els propers 60 dies, un cop passat aquest temps l’enllaç deixarà de ser vàlid.

Només puc pagar amb targeta?

No, pots pagar amb targeta o transferència bancària però en aquest cas envia un correu electrònic sol·licitant-ho a hola@printpam.com

Què rebré?

Rebràs un arxiu comprimit en format .zip on hi trobaràs tots els documents que has pogut llegir a la descripció del producte. Els documents són en format .pdf i Power Point així que necessitaràs programes que hi siguin compatibles per obrir-los.

Com ho rebré?

Ho rebràs al correu que hagis especificat durant la compra.

En cap cas s’envia el material imprès a casa o a l’escola.

Si no m'agrada ho puc canviar?

Atès que el format és digital i no podem verificar si esteu fent servir el material o no, no s’accepten canvis ni devolucions.

Pots llegir totes les condicions de venda aquí.