Cartes de les notes per imprimir

CARTES DE LES NOTES

Per aprendre l’escala musical jugant
 

L’alfabetització del llenguatge musical pot ser complex per a un infant perquè els caràcters són totalment diferents als que estan acostumats.

Però si busquem metodologies i propostes més dinàmiques i lúdiques on mentre s’ho passen bé, estan aprenent les posicions de les notes al pentagrama la cosa canvia.

Amb aquestes cartes de les notes musical podran:

  • Ordenar-les
  • Cantar-les
  • Fer jocs de cartes
  • Buscar parelles,…
 
Segur que trobeu moltes maneres d’aplicar aquest recurs
 
 
 

2 FORMATS DE TARGETES

 

Al document trobaràs les cartes amb el nom de la nota a la part inferior i una segona versió sense el nom per a que ho pugueu adaptar a diferents nivells.

 

 
 
 

 

Per quina edat són?
Realment ho són per la que vulguis.
 
Pels més petits pots utilitzar les de nom amb un codi de color que serà el que els ajudarà a identificar cada nota quan encara no llegeixen.
A més a més, pots aprofitar i seguir la relació de colors dels boomwhackers, campanes o carrillons.
Amb els alumnes més grans, si voleu utilitzar el recurs per acabar la classe i ja coneixen les notes pots imprimir-les en cartolines blanques directament i forçar-los a llegir les notes al pentagrama.
 
4,00€
 

 

 

 
 
 
POTSER TAMBÉ T’INTERESSA

 
 
 
TENS DUBTES?
Som una escola, podem demanar factura?

I tant! Només necessito que m’envieu les dades fiscals de l’escola abans de fer el pagament, així us envio la factura amb la retenció aplicada. Després us enviarem els materials al correu que hagueu donat.

Com funciona el pagament?
Quan cliquis al botó de comprar et redireccionarà a la plataforma que faig servir per a entregar-vos els materials. Podràs finalitzar la compra clicant a “Checkout” o continuar comprant si ho fas a “Continue shopping”.

La plataforma et sol·licitarà les dades de la teva targeta per a fer el pagament, dades a les quals, evidentment, no hi tinc accés.

Un cop s’hagi confirmat el pagament, rebràs a la Safata d’Entrada del correu que hagis posat, un e-mail amb l’enllaç des d’on podràs descarregar el material fins a 3 vegades els propers 60 dies, un cop passat aquest temps l’enllaç deixarà de ser vàlid.

Només puc pagar amb targeta?

No, pots pagar amb targeta o transferència bancària però en aquest cas envia un correu electrònic sol·licitant-ho a hola@printpam.com

Què rebré?

Rebràs un arxiu comprimit en format .zip on hi trobaràs tots els documents que has pogut llegir a la descripció del producte. Els documents són en format .pdf i Power Point així que necessitaràs programes que hi siguin compatibles per obrir-los.

Com ho rebré?

Ho rebràs al correu que hagis especificat durant la compra.

En cap cas s’envia el material imprès a casa o a l’escola.

Si no m'agrada ho puc canviar?

Atès que el format és digital i no podem verificar si esteu fent servir el material o no, no s’accepten canvis ni devolucions.

Pots llegir totes les condicions de venda aquí.