Casetes Agut i Greu

CASETES DE L’AGUT I EL GREU

Aprendre el concepte de l’altura d’una forma més visual
 

Aquest material està pensat per treballar el concepte de l’altura per alumnes de final de l’etapa d’Infantil i principi de Primària a mode de repàs.

Utilitza animals representatius de cada so per a que els sigui més fàcil d’identificar un i altre.

 
Què inclou aquest material?
  1. Dues làmines resum, una amb la casa de l’agut i el greu i una segona amb l’agut, el mig i el greu.
  2. Dues làmines amb les casetes sense cap animal per a que pugueu construir o dictar una seqüència. Tant amb la versió de dues altures com de tres
  3. Una pàgina amb amb 4 còpies de cada animal retallables per situar-los damunt de les cases.
 

Que no pari la música!

 
3,00€
 

 
 
 
 

Versió 3 altures

Versió seqüència

 
 
 

Descarregar material

 
 
POTSER TAMBÉ T’INTERESSA
 
 
 
TENS DUBTES?
Som una escola, podem demanar factura?

I tant! Només necessito que m’envieu les dades fiscals de l’escola abans de fer el pagament, així us envio la factura amb la retenció aplicada. Després us enviarem els materials al correu que hagueu donat.

Com funciona el pagament?
Quan cliquis al botó de comprar et redireccionarà a la plataforma que faig servir per a entregar-vos els materials. Podràs finalitzar la compra clicant a “Checkout” o continuar comprant si ho fas a “Continue shopping”.

La plataforma et sol·licitarà les dades de la teva targeta per a fer el pagament, dades a les quals, evidentment, no hi tinc accés.

Un cop s’hagi confirmat el pagament, rebràs a la Safata d’Entrada del correu que hagis posat, un e-mail amb l’enllaç des d’on podràs descarregar el material fins a 3 vegades els propers 60 dies, un cop passat aquest temps l’enllaç deixarà de ser vàlid.

Només puc pagar amb targeta?

No, pots pagar amb targeta o transferència bancària però en aquest cas envia un correu electrònic sol·licitant-ho a hola@printpam.com

Què rebré?

Rebràs un arxiu comprimit en format .zip on hi trobaràs tots els documents que has pogut llegir a la descripció del producte. Els documents són en format .pdf i Power Point així que necessitaràs programes que hi siguin compatibles per obrir-los.

Com ho rebré?

Ho rebràs al correu que hagis especificat durant la compra.

En cap cas s’envia el material imprès a casa o a l’escola.

Si no m'agrada ho puc canviar?

Atès que el format és digital i no podem verificar si esteu fent servir el material o no, no s’accepten canvis ni devolucions.

Pots llegir totes les condicions de venda aquí.