Dòmino de les notes

DÒMINO DE LES NOTES

Per aprendre les notes musicals
 

Un joc clàssic per assolir un dels bàsics, les notes de l’escala de Do.

Cada nota va associada a un color que es correspon al dels boomwhackers i altres instruments que pugueu tenir.

L’arxiu també inclou una versió en blanc i negre per alumnes més grans o que ja ho tinguin més assolit i no necessitin la referència del color.

 
Què és aquest material?

El joc consta de 28 cartes, amb les seves dobles, i va des del do3 al do4.

 

Que no pari la música!

 
4,00€
 

 
 
 

Un bon recurs per treballar en ambients o racons musicals i repassar les notes tot jugant

 

 
 
 

Descarregar material

 
 
POTSER TAMBÉ T’INTERESSA
 
 
 
TENS DUBTES?
Som una escola, podem demanar factura?

I tant! Només necessito que m’envieu les dades fiscals de l’escola abans de fer el pagament, així us envio la factura amb la retenció aplicada. Després us enviarem els materials al correu que hagueu donat.

Com funciona el pagament?
Quan cliquis al botó de comprar et redireccionarà a la plataforma que faig servir per a entregar-vos els materials. Podràs finalitzar la compra clicant a “Checkout” o continuar comprant si ho fas a “Continue shopping”.

La plataforma et sol·licitarà les dades de la teva targeta per a fer el pagament, dades a les quals, evidentment, no hi tinc accés.

Un cop s’hagi confirmat el pagament, rebràs a la Safata d’Entrada del correu que hagis posat, un e-mail amb l’enllaç des d’on podràs descarregar el material fins a 3 vegades els propers 60 dies, un cop passat aquest temps l’enllaç deixarà de ser vàlid.

Només puc pagar amb targeta?

No, pots pagar amb targeta o transferència bancària però en aquest cas envia un correu electrònic sol·licitant-ho a hola@printpam.com

Què rebré?

Rebràs un arxiu comprimit en format .zip on hi trobaràs tots els documents que has pogut llegir a la descripció del producte. Els documents són en format .pdf i Power Point així que necessitaràs programes que hi siguin compatibles per obrir-los.

Com ho rebré?

Ho rebràs al correu que hagis especificat durant la compra.

En cap cas s’envia el material imprès a casa o a l’escola.

Si no m'agrada ho puc canviar?

Atès que el format és digital i no podem verificar si esteu fent servir el material o no, no s’accepten canvis ni devolucions.

Pots llegir totes les condicions de venda aquí.