Planificador tasques de casa

PLANIFICADOR DE TASQUES DE CASA

 
T’agrada que mica en mica vagin guanyant autonomia i es facin responsables de les seves coses?
 

Per a promoure l’autonomia és important anar cedint tasques i espais del dia a dia per a que mica en mica se’n vagin ensortint sols.

A més, ells volen fer coses, ser grans, guanyar responsbilitats, deixem que així sigui.

 
El planificador us ajudarà a organitzar les tasques amb els dies i acordar què toca fer i quan.
 

En funció de l’edat i les seves habilitats, podreu anar canviant de tasques per d’altres de major complexitat.

 

El material inclou:

  • 3 planificadors setmanals. 2 per a nens de primària i 1 per als d’infantil. Els planificadors per a nens més grans tenen 2 versions, una individual i una altra per a tota la família.
  • 22 etiquetes il·lustrades amb tasques adequades per a nens i nenes de 2 a 6 anys
  • 110 etiquetes amb 22 tasques diferents per a nens i nenes de 7 a 14 anys
  • 81 etiquetes de reforç positiu, dissenyades pel planificador d’infantil
 

+ Les etiquetes per a nens més grans són amb lletra d’impremta +

 

6,00€

Descarregar ara

 
 

2 FORMATS DE PLANIFICADOR

 

PLANIFICADOR PER A CRIATURES DE 7 – 12 ANYS

PLANIFICADOR PER A CRIATURES DE 2’5 – 6 ANYS

 

Càrrecs nens 7 – 12 anys (1/2)

Exemple tasques nens 2 – 6 anys
 

Fer el llit, parar la taula, recollir la taula, posar rentaplats, treure rentaplats, rentar els plats, ajudar a la cuina, anar a comprar, fer la llista de la compra, recollir joguines, preparar la motxilla, plegar roba, posar menjar a la mascota, vestir-se, posar la rentadora, treure la pols, netejar el lavabo, escombrar, estendre la roba, treure a passejar el gos, regar les plantes, treures les escombraries.

Vestir-se, escombrar, posar menjar a la mascota, ajudar a cuinar, ajudar a estendre, banyar-se, prendre el medicament, fer el llit, parar la taula, posar les sabates, guardar la roba neta, recollir les joguines, regar les plantes, passejar el gos, preparar la bossa, recollir el coreu, omplir el rentaplats, posar la roba a rentar, anar a comprar, recollir la taula, fer la llista, rentar-se les dents.

 

 

Descarregar ara

 
POTSER TAMBÉ T’INTERESSA
 
TENS DUBTES?
Som una escola, podem demanar factura?

I tant! Només necessito que m’envieu les dades fiscals de l’escola abans de fer el pagament, així us envio la factura amb la retenció aplicada. Després us enviarem els materials al correu que hagueu donat.

Com funciona el pagament?
Quan cliquis al botó de comprar et redireccionarà a la plataforma que faig servir per a entregar-vos els materials. Podràs finalitzar la compra clicant a “Checkout” o continuar comprant si ho fas a “Continue shopping”.

La plataforma et sol·licitarà les dades de la teva targeta per a fer el pagament, dades a les quals, evidentment, no hi tinc accés.

Un cop s’hagi confirmat el pagament, rebràs a la Safata d’Entrada del correu que hagis posat, un e-mail amb l’enllaç des d’on podràs descarregar el material fins a 3 vegades els propers 60 dies, un cop passat aquest temps l’enllaç deixarà de ser vàlid.

Només puc pagar amb targeta?

No, pots pagar amb targeta o Paypal, en cas que vulguis fer-ho per transferència bancària envia un correu electrònic sol·licitant-ho a hola@printpam.com

Què rebré?

Rebràs un arxiu comprimit en format .pdf on hi trobaràs tots els documents que has pogut llegir a la descripció del producte. Els documents són en format .pdf  així que necessitaràs programes que hi siguin compatibles per obrir-los.

Com ho rebré?

Ho rebràs al correu que hagis especificat durant la compra.

En cap cas s’envia el material imprès a casa o a l’escola.

Si no m'agrada ho puc canviar?

Atès que el format és digital i no podem verificar si esteu fent servir el material o no, no s’accepten canvis ni devolucions.

Pots llegir totes les condicions de venda aquí.