Planificadors familiars per imprimir

 

PLANIFICADORS FAMILIARS

per tenir-ho tot controlat

 

17 Planificadors familiars per imprimir i portar tota l’activitat dels de casa en ordre, sense perdre el cap.

Pack de planificadors, calendaris i llistes que t’ajudaran a tenir totes les seves activitats, coses de casa i esdeveniments familiars organitzats.

 
Què inclou?
 • Planificador Mensual Familiar*, 2 models de Calendari Mensual perpetu, Planificador Setmanal Familiar perpetu*, Planificador de Dia Familiar perpetu*, 2 models de Planificadors de Menús setmanals, Planificador de Neteja Familiar*, Pla Cangur, 2 Planificadors de Viatge, Llistat de Coses a fer, Llistat de Contactes, Planificador de Cites Mèdiques, Llistat d’Aniversaris anual, Planificador de Festa, Pla en Cas d’Emergència
(*) Aquests planificadors tenen fins a 6 columnes per a que cada membre de la família pugui apuntar les seves coses.
 
 
 
 
 

A casa teva cadascú té un horari diferent i penses que no arribes a tot?

 

 
 

L’organització és la clau de l’èxit i aquests planificadors t’hi poden ajudar.

 

Als planificadors podreu apuntar les cites de tota la família, activitats extraescolars, concerts, partits, menús, llista de la compra, etc.

Tria el format que s’ajusta més a les teves necessitats i imprimeix-ne tantes còpies com necessitis, els planificadors no caduquen.

Implica a tota la família en l’organització familiar, així tothom sabrà les activitats de tots i tu alliberaràs espai mental.

 
 
 

 
 

Portar les activitats familiars en ordre sense perdre el cap ara és possible.

 

 

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS

 • 17 Planificadors eterns
 • Espai fins a 6 membres de la família
 • En català
 • Pel dia a dia, pel metge, la cangur, els avis, celebracions, etc.
 • Colorits i alegres
 • Mida personalitzable
 • No caduquen
 • Organització de diferents activitats
 • Impressions il·limitades
 

6,00€

Comprar ara

 
 
Els qui ja ho tenen diuen:
 • La veritat és que no hi ha cap mena d’oferta en català de làmines per organitzar-se, tot està sempre en anglès o castellà, i els teus em semblen perfectes, cobreixes totes les necessitats de planificació!, Meritxell G.
 

Fes que l’organització entri a casa teva

 

 
POTSER TAMBÉ T’INTERESSA

 
 
TENS DUBTES?
Som una escola, podem demanar factura?

I tant! Només necessito que m’envieu les dades fiscals de l’escola abans de fer el pagament, així us envio la factura amb la retenció aplicada. Després us enviarem els materials al correu que hagueu donat.

Com funciona el pagament?
Quan cliquis al botó de comprar et redireccionarà a la plataforma que faig servir per a entregar-vos els materials. Podràs finalitzar la compra clicant a “Checkout” o continuar comprant si ho fas a “Continue shopping”.

La plataforma et sol·licitarà les dades de la teva targeta per a fer el pagament, dades a les quals, evidentment, no hi tinc accés.

Un cop s’hagi confirmat el pagament, rebràs a la Safata d’Entrada del correu que hagis posat, un e-mail amb l’enllaç des d’on podràs descarregar el material fins a 3 vegades els propers 60 dies, un cop passat aquest temps l’enllaç deixarà de ser vàlid.

Només puc pagar amb targeta?

No, pots pagar amb targeta o transferència bancària, només ho has d’indicar al checkout.

Què rebré?

Rebràs un arxiu comprimit en format .zip on hi trobaràs tots els documents que has pogut llegir a la descripció del producte. Els documents són en format de .pdf així que necessitaràs un programar com l’Acrobat Reader o similar per obrir-ho.

Com ho rebré?

Ho rebràs al correu que hagis especificat durant la compra.

En cap cas s’envia el material imprès a casa o a l’escola.

Si no m'agrada ho puc canviar?

Atès que el format és digital i no podem verificar si esteu fent servir el material o no, no s’accepten canvis ni devolucions.

Pots llegir totes les condicions de venda aquí.