Targetes d’ajuda per la classe

TARGETES D’AJUDA

Si t’agrada passejar-te per la classe per veure com el teu alumnat va realitzant l’activitat, els cartellets d’ajuda t’ho posaran fàcil.
 

Hi ha nens que reclamen l’atenció sovint però també hi ha aquells més tímids o insegurs que no s’acaben de llençar a preguntar-te els dubtes, doncs per a ells està fet aquest material.

 

Hi ha 3 models de targeta diferents:

  • Genial!
  • Vaig fent…
  • Necessito ajuda
 

Preu 2,50€

Descarregar ara

 
 

 
Com utilitzar-les

Cada nen/a pot tenir les 3 targetes i posar-les sobre la taula o a la vista quan es posin a treballar, d’aquesta manera d’una ullada pots veure qui necessita més la teva ajuda.

 

Tens dues opcions per a imprimir-ho:

  • Imprimir cada cartell en un foli de color i ja donar-ho plastificat als alumnes
  • Imprimir els 3 cartells en un full en blanc, tallar-ho per les línies i repartir-ho a cada alumne per a que sigui ell qui ho personalitzi com vulgui.

El meu consell és que per a cada cartell utilitzeu un codi de color, així per a tu, serà molt més fàcil i ràpid d’interpretar quin cartell tenen damunt la taula.

 

2,50€

Descarregar material

 
 
 
TAMBÉ ET POT INTERESSAR
 
 

TENS DUBTES?

Som una escola, podem demanar factura?

I tant! Només necessito que m’envieu les dades fiscals de l’escola abans de fer el pagament, així us envio la factura amb la retenció aplicada. Després us enviarem els materials al correu que hagueu donat.

Com funciona el pagament?
Quan cliquis al botó de comprar et redireccionarà a la plataforma que faig servir per a entregar-vos els materials. Podràs finalitzar la compra clicant a “Checkout” o continuar comprant si ho fas a “Continue shopping”.

La plataforma et sol·licitarà les dades de la teva targeta per a fer el pagament, dades a les quals, evidentment, no hi tinc accés.

Un cop s’hagi confirmat el pagament, rebràs a la Safata d’Entrada del correu que hagis posat, un e-mail amb l’enllaç des d’on podràs descarregar el material fins a 3 vegades els propers 60 dies, un cop passat aquest temps l’enllaç deixarà de ser vàlid.

Només puc pagar amb targeta?

No, pots pagar amb targeta o transferència bancària, només ho has d’indicar al checkout.

Què rebré?

Rebràs un arxiu en format .pdf així que necessitaràs un lector d’aquest tipus d’arxius com l’Acrobat Reader.

Com ho rebré?

Ho rebràs al correu que hagis especificat durant la compra.

En cap cas s’envia el material imprès a casa o a l’escola.

Si no m'agrada ho puc canviar?

Atès que el format és digital i no podem verificar si esteu fent servir el material o no, no s’accepten canvis ni devolucions.

Pots llegir totes les condicions de venda aquí.

Si tens qualsevol dubte més o vols contactar amb mi pots escriure a: hola@printpam.com

Miraré de responde el més aviat possible