Targetes de les figures rítmiques per imprimir

TARGETES DE LES FIGURES RÍTMIQUES

Per aprendre les figures rítmiques jugant
 

L’alfabetització del llenguatge musical pot ser complex per a un infant perquè els caràcters són totalment diferents als que estan acostumats.

Però quan utilitzem materials manipulatius amb què poden aprendre i jugar a la vegada, la cosa canvia.

 
Què és aquest material?

En aquest material trobaràs 19 figures rítmiques bàsiques en format A4 per imprimir i fer servir com vulguis:

Per presentar una figura nova, per decorar l’aula, per a fer parelles, per composar ritmes, per llegir-los, per fer piràmides segons el seu valor…
 

Cada figura va en una pàgina però podràs imprimir-ho en format més petit si a la configuració de la impressora hi col·loques 2 o 4 fulls per pàgina.

Que no pari la música!

 
4,00€
 

 
 
 

2 FORMATS DE TARGETES

 

Al document trobaràs les targetes amb el nom de la figura a la part inferior i una segona versió sense el nom per a que ho pugueu adaptar a diferents nivells.

 

AMB NOM

SENSE NOM

 
 
 
Per quina edat són?
Realment ho són per la que vulguis.
 
Pels més petits pots utilitzar les de nom amb un codi de color que serà el que els ajudarà a identificar cada nota quan encara no llegeixen.
Amb els alumnes més grans, si voleu utilitzar el recurs per acabar la classe i ja coneixen les notes pots imprimir-les en cartolines blanques directament i forçar-los a llegir les notes al pentagrama.

18 FIGURES RÍTMIQUES

DIFERENTS

 
Inclou les 2 versions del silenci de negra
 
 
 
 
POTSER TAMBÉ T’INTERESSA
 
 
 
TENS DUBTES?
Som una escola, podem demanar factura?

I tant! Només necessito que m’envieu les dades fiscals de l’escola abans de fer el pagament, així us envio la factura amb la retenció aplicada. Després us enviarem els materials al correu que hagueu donat.

Com funciona el pagament?
Quan cliquis al botó de comprar et redireccionarà a la plataforma que faig servir per a entregar-vos els materials. Podràs finalitzar la compra clicant a “Checkout” o continuar comprant si ho fas a “Continue shopping”.

La plataforma et sol·licitarà les dades de la teva targeta per a fer el pagament, dades a les quals, evidentment, no hi tinc accés.

Un cop s’hagi confirmat el pagament, rebràs a la Safata d’Entrada del correu que hagis posat, un e-mail amb l’enllaç des d’on podràs descarregar el material fins a 3 vegades els propers 60 dies, un cop passat aquest temps l’enllaç deixarà de ser vàlid.

Només puc pagar amb targeta?

No, pots pagar amb targeta o transferència bancària però en aquest cas envia un correu electrònic sol·licitant-ho a hola@printpam.com

Què rebré?

Rebràs un arxiu comprimit en format .zip on hi trobaràs tots els documents que has pogut llegir a la descripció del producte. Els documents són en format .pdf i Power Point així que necessitaràs programes que hi siguin compatibles per obrir-los.

Com ho rebré?

Ho rebràs al correu que hagis especificat durant la compra.

En cap cas s’envia el material imprès a casa o a l’escola.

Si no m'agrada ho puc canviar?

Atès que el format és digital i no podem verificar si esteu fent servir el material o no, no s’accepten canvis ni devolucions.

Pots llegir totes les condicions de venda aquí.