TREN DE LA SETMANA

TREN DELS DIES DE LA SETMANA

Començar el dia amb la rutina de la data és un clàssic a les aules d’infantil.

 
Promoure l’hàbit de dir quin dia som i quines són les activitats del dia és un granet més a l’hora de promoure la seva autonomia i responsabilitats.

Aprendre els dies de la setmana de forma lúdica i manipulativa.

 
Què inclou?
  • 8 làmines A4 amb els dies de la setmana, un per cada vagó i la màquina amb el títol
  • 15 icones per representar les activitats més destacades del dia: psicomotricitat, música, excursions, dies de festa, expressió plàstica, etc.

D’aquesta manera van agafant l’hàbit de saber què toca cada dia mentre aprenen els dies de la setmana i el seu ordre.

Material dirigit a l’etapa d’Educació Infantil.

 
***Recorda que és un material descarregable i que per tant no rebràs res físic a casa, sinó un arxiu al teu correu per imprimir els cops que vulguis.
 

Disponible en català.

*Si t’interessa en castellà o anglès pots escriure a hola@printpam.com

 
 

RECOMANACIONS
  • Imprimeix el material en cartolines A4 i a color
  • Plastifica les làmines i les icones per a que us durin tot el curs
 
MUNTATGE
  1. Un cop ho tens retallat i plastificat, busca una paret amb un espai prou llarg per a que t’hi càpiguen les 8 làmines seguides. Recorda posar-ho a la seva alçada per a que siguin ells qui puguin posar i treure les icones de les activitats del dia.
  2. Prepara un sobre o una capseta amb les icones i deixa-les a la seva vista per a que cada dia l’encarregat pugui anar canviant i posar les icones de les activitats més destacades del dia.
 

4,50€

Descarregar el material

 
 
 
TAMBÉ ET POT INTERESSAR
 
 
 
 
TENS DUBTES?
Som una escola, podem demanar factura?

I tant! Només necessito que m’envieu les dades fiscals de l’escola abans de fer el pagament, així us envio la factura amb la retenció aplicada. Després us enviarem els materials al correu que hagueu donat.

Com funciona el pagament?
Quan cliquis al botó de comprar et redireccionarà a la plataforma que faig servir per a entregar-vos els materials. Podràs finalitzar la compra clicant a “Checkout” o continuar comprant si ho fas a “Continue shopping”.

La plataforma et sol·licitarà les dades de la teva targeta per a fer el pagament, dades a les quals, evidentment, no hi tinc accés.

Un cop s’hagi confirmat el pagament, rebràs a la Safata d’Entrada del correu que hagis posat, un e-mail amb l’enllaç des d’on podràs descarregar el material fins a 3 vegades els propers 60 dies, un cop passat aquest temps l’enllaç deixarà de ser vàlid.

Només puc pagar amb targeta?

No, pots pagar amb targeta o transferència bancària, només ho has d’indicar al checkout.

Què rebré?

Rebràs un arxiu comprimit en format .pdf on hi trobaràs tots els documents que has pogut llegir a la descripció del producte. Els documents són en format de .pdf així que necessitaràs un programar com l’Acrobat Reader o similar per obrir-ho.

Com ho rebré?

Ho rebràs al correu que hagis especificat durant la compra.

En cap cas s’envia el material imprès a casa o a l’escola.

Si no m'agrada ho puc canviar?

Atès que el format és digital i no podem verificar si esteu fent servir el material o no, no s’accepten canvis ni devolucions.

Pots llegir totes les condicions de venda aquí.