CALENDARI ESCOLAR 19 – 20 DESCARREGABLE

Dilluns moltes i molts tornareu a engegar, potser repeteixes centre, aula, grup o potser tornes no, potser fins i tot comences tot de nou.

Sigui com sigui setembre és aquí i no, no pateixis, no vindré amb els tòpics de sempre, només et diré que tractis de passar-t’ho el millor possible.

A dia d’avui, mentre escric aquesta entrada encara no sé si tindré nomenament o no, si em tocarà res, si tocarà lluny o a prop, però suposo que tard o d’hora alguna cosa caurà.

Fa uns anys, quan treballava a la concertada per aquestes dates ja tenia l’agenda, o l’idoceo més o menys a punt per començar. Aquest any, com no sé cap a on aniré, ni què faré encara no m’he comprat ni preparat res, menys un calendari.

Tenia moltes ganes de tornar a obrir l’Illustrator i l’InDesign, buscar inspiració, crear, dissenyar alguna cosa nova, i al final, esgarrapant uns quants minuts al dia l’he pogut fer.

Calendari escolar 19 – 20

Sé que el que vaig fer fa un parell d’anys us va agradar molt i el vau descarregar a tope així que què millor que començar la nova temporada amb un nou descarregable.

I vinc amb una altra tema…

Notícia!

La botiga torna a estar oberta de nou!

Veuràs que alguns preus han canviat (baixat), alguns descarregables desaparegut però encara està arrencant.

Em queda penjar alguns materials nous que tinc preparats però preparar-ho tot porta temps i no volia esperar més.

Ja ho diuen “Millor fet, que perfecte”, així que m’he aplicat el “cuento”.

Pots veure els materials que hi ha aquí.

Desitjo que tinguis una molt bona entrada a la feina, acompanyar-nos de coses boniques (ni que sigui un calendari) sempre li dona aquella alegria :)

Vols més descarregables? Aquí els tens!

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *