calendari 2017 - 2018 per descarregar
 

Calendari curs 2017 – 2018 per descarregar

 

Si una cosa pensem totes les ments humanes quan arriba l’estiu és en tota aquella llista de coses pendents que ens agradaria fer durant aquests mesos: aquella manualitat, arreglar no sé què de casa, imprimir fotos, acabar-nos algun llibre, anar preparant coses pel curs que ve,…

 

Però de cop… PAM!

 

Ja s’olora setembre i no ens podem creure que l’estiu hagi passat tan ràpid! I d’aquella llista mental que havíem fet, millor ni en parlem…

Avui, amb l’excusa d’estrenar la nova temporada o curs a Print Pam volia canviar de format, i no, no és que ara em vulgui fer youtuber però sí que volia parlar-te més de tu a tu.

A més, amb el recurs que t’ensenyo al video espero que puguis planificar-te millor les teves llistes de “coses a fer”.

 

Dóna-li al PLAY que t’explico les novetats i el descarregable que tinc per tu avui.

** Espero que siguis comprensiva amb la qualitat del video, tot i el petit “màster” intensiu d’edició que he fet, el video no és el meu fort però prometo anar millorant ;)

 

 

Calendari 2017 – 2018

 

Ja veus, aquest curs compartiré més coses sempre amb la intenció d’anar enriquint la pràctica educativa i donar-te noves idees per a les activitats amb la teva canalla. Combinaré entrades de l’estil del curs passat amb les noves i si hi ha res que t’agradaria que en parlés o expliqués pots escriure-ho als comentaris, em farà molta il·lusió saber que “hay alguien allá fuera”!

 

T’espero la setmana que ve amb la inauguració de quelcom ben especial que espero que t’ajudi molt molt durant el curs. Si vols, pots apuntar-te a la newsletter i te n’assebentaràs abans que ningú.

 

Vols estar al dia de les novetats i rebre contingut exclusiu? Apunta't a la newsletter!


 

Share it!

2 comments

 1. Adriana
  28/08/2017

  Si us plau, que sigui un Planificador per mestres estupenduuuu. Seria maquíssim dissenyat amb el teu gust! Esperant dimecres amb ànsia! Endavant!!!

  Respon
 2. Francina Torrent Bou
  28/03/2019

  Laura molt interessant

  Respon

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *