com canviar el color de les imatges amb illustrator

 

Com canviar el color a les imatges vectorials amb Illustrator

 

En aquest bloc he compartit tot sovint imatges vectorials gratuïtes per ajudar-vos a fer més atractius els vostres materials i recursos però encara no havia entrat amb detall a poder-los personalitzar. Doncs avui, t’ensenyo com canviar de color o convertir-los en figures per pintar.

 

Si vas seguint el bloc, sabràs que aquest any m’he proposat que et converteixis en una crac del disseny de materials, fer-los més llaminers, amb il·lustracions més actuals i boniques, sempre crida més l’atenció de les criatures.

Al bloc trobaràs imatges vectorials de tardor, d’hivern, de primavera,… i també com guardar-les individualment per a poder-les utilitzar lliurement.

 
Però què passa quan volem utilitzar-les amb uns altres colors? O si les volem per a que els nens i les nenes les pintin, com ho fem?

 

Doncs t’ho explico al vídeotutorial d’avui!

Clica al PLAY!

 

Si has vist el vídeo sabràs que hi ha diferents maneres de canviar el color, unes més ràpides i directes i d’altres més professionals, podent afegir fins i tot, el codi del color concret que vols.

Si volguessis fer servir el pack de monstres que he utilitzat per a la demostració el tens aquí.

 

A partir d’aquí quedaria guardar les imatges individualment per a que les puguis fer servir, si no saps com fer-ho pots repassar-ho al vídeo d’aquesta entrada.

 

I si en vols saber més, recorda que tens disponible el Curs gratuït d’Iniciació al disseny de materials didàctics, allà t’explico més detalladament el tema dels colors, els programes, trucs per a fer-los més bonics, etc.

 

En vols més?

Si estàs interessada en treure-li més partit a Illustrator, em fa molta il·lusió anunciar-te que el proper dissabte dia 19 de maig, impartiré un curs presencial a Tarragona.

Aprendràs les eines bàsiques i t’ajudaré durant 1 hora a preparar el teu material.

Les places són limitades per poder-vos ajudar millor així que si estàs per aquí la vora i vols aprendre’n més, tens més informació aquí

 

Em faràs un gran favor si li comparteixes aquesta entrada a totes aquelles persones a qui creguis que li pot interessar, gràcies!

 

4 comments

 1. Laura
  07/05/2018

  Hola! Quin programa fas servir per fer el canvi de imatges? No he sapigut veure’l. Gràcies

  Respon
   • Laia
    13/06/2018

    Hola! Felicitats pel teu blog i gràcies per ser tant generosa. Fas coses molt boniques.
    Tinc una pregunta. l’Illustrator és gratuït?

    Respon
    • LAURA MASDEU
     15/06/2018

     Hola Laia, l’illustrator és un programa amb subscripció mensual, una alternativa lliure i gratuïta és Inkscape :)

     Respon

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *