Com dissenyar un punt de llibre de forma fàcil i ràpida amb Google Slides

 

Quan ja portes uns anys preparant material pel teu alumnat, ja vas trobant la teva manera de treballar, els teus programes preferits, els teus trucs, les teves eines,…

Dissenyar o preparar material per als nostres nens i nenes acaba sent una de les coses que fem més repetidament en el nostre dia a dia, així que jo sóc de les qui creu que com més fàcil i ràpid millor.

Ja us he anat repetint aquest curs que m’he tornat molt fan dels programes gratuïts que ens regala Google, aquí us vaig fer un recull de 7 trucs molt interessants i avui, torno amb un tutorial que espero us sigui molt pràctic de cara a preparar alguna cosa per Sant Jordi.

 

 
També podrieu fer servir les mateixes estratègies amb el programa Powerpoint de Microsoft o Keynote d’Apple però ja saps que si treballes amb Google Slides, tindràs aquest arxiu arreu on tinguis internet i et serà molt més fàcil de compartir.

 

La web des d’on em descarrego les imatges és Flaticon.

Si vols descarregar els punts de llibre que preparo al vídeo fes-ho clicant al botó d’aquí sota.

 

Descarregar punts de llibre

 

Si t’ha agradat el recurs i creus que li pot ser d’interès a alguna companya o company passa-li l’enllaç i amb aquest gest m’ajudes a arribar més gent i a poder continuar amb les publicacions gratuïtes.

 

 

++ Pots veure altres recursos gratuïts seguint aquest enllaç i més tutorials aquí  ++

 

 

Vols aprendre a dissenyar material didàctic? Apunta't ara al curs bàsic gratuït

 

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *