com fer un trencaclosques amb powerpoint
 

Com fer un trencaclosques en 5 minuts amb Powerpoint

 

El videotutorial que us porto avui ja veureu que és molt senzill, quasi que diria bàsic, però el que volia demostrar-vos és que amb 5 minuts podem tenir un material original i fet a mida.

En el video podreu aprendre com funcionen algunes eines bàsiques que he fet servir a quasi tots els videotutorials: com són aliniar els elements, fer línies discontínues o agrupar i girar les formes amb un sol clic.

 
Clica el Play!

 

 

Evidentment podeu adaptar el trencaclosques a la mida que necessiteu, afegir-hi més peces i fins i tot jugar amb peces diferents: rectangles, quadrats, etc.

Heu de tenir en compte la mida de les peces del trencaclosques, si ho penses amb anterioritat, després et serà més fàcil quadrar les línies.

 

Espero haver-vos ajudat i si voleu aprendre més coses sobre aquest programa o sobre com dissenyar, deixa’m un comentari i explica’m en què et puc ajudar.

 

Mentrestant, si et ronda pel cap alguna idea més grossa i/o no tens temps de posar-t’hi, has de saber que tenim el servei de disseny de material didàctic i que estaré encantada d’ajudar-te :)

 

Estic pensant preparar un curs amb més profunditat per a que aprenguis a dissenyar materials didàtics a la mida dels teus nens i nenes, de manera ràpida i senzilla per a fer més vistosos els teus recursos. Encara és només una idea però si hi estàs interessada, fes-me un favor i apunta’t aquí, així vaig veient si ho tiro endavant ;)
 

Share it!

Categories: disseny gràfic, tutorial

1Pingbacks & Trackbacks on Com fer un trencaclosques amb Powerpoint

  1. […] Com dissenyar un trencaclosques […]

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *