Descarregable per fer a final de curs

 

Si fa temps que segueixes el bloc de Print Pam ja sabràs que sóc una enamorada de proposar activitats d’autoreflexió per a fer créixer l’autoestima, parlar de les emocions i alhora guardar-ne un record.

 

Al desembre vaig compartir aquest altre descarregable per valorar el trimestre que us va encantar i a més, ja sabràs que acabo de treure El meu Estiu que és una mena de diari infantil per a recordar les vacances.

(Serà que sempre he estat de la mena de persones que els agrada escriure sobre allò que fan, pensen i senten i tinc certa tendència a proposar materials similars, què hi farem! ^_^)

El fet és que final de curs és un d’aquells moments més especials al llarg de l’any, on se sumen moltes emocions, nervis, cansament, on qui més qui menys fa una mica de valoració de com ha anat (sobretot els adults) i penso que és important també cedir espais als infants per a que ho facin.

El descarregable no hi entra en profunditat a parlar-ne però sí que pot ser un bon moment per a recordar alguna de les millors anècdotes del curs i compartir-les, o aquelles coses positives que se’ls ha dit per a que mica en mica, la seva autoestima vagi agafant més pes.

 

 

Si cada any fessin una activitat-resum d’autoreflexió com aquesta podrien anar veient la seva evolució i marcar-se nous objectius.

 

 

Penso que és una activitat xula per a fer a primària i per què no, a alguns cursos o classes de la ESO, això sempre ho sabreu millor vosaltres que sou els qui diàriament treballeu amb ells/elles i sabeu quina mena d’activitats els van millor.

 
Vols el material?

Descarrega’l aquí

 

Si creus que el recurs li pot agradar a algun company o companya, passa-li l’enllaç i comparteix-ho, potser la seva canalla també xalarà fent-lo.

 

 

Vols un material més complet?

Mira aquest lapbook de final de curs

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *