Làmina descarregable “Normes de la classe”

 

Tipus d’activitat: Participativa i de gran grup

Edat: Primària

Material: Làmina, fulls i quelcom per escriure

Durada: 15 – 20′

 
 

lamina-classe

 

Normes de classe

La primera setmana del curs sempre és especial, és diferent, és més light pels grans i més intensa pels petits. Canvis en la rutina, canvi d’aula, canvi potser de companys, canvi de mestres,… Per això, el millor és anar posant mica en mica una mica d’ordre i per què no, establir unes normes que ajudin a tots a treballar millor.

 

ACTIVITAT
 

Personalment sóc partidària d’establir les normes amb tot el grup, per consens, amb diàleg, amb les seves pròpies opinions però podeu utilitzar la làmina com a punt de partida. Presentar-la i comentar les diferents normes que hi apareixen. També podeu valorar quines creuen més importants i per què no, reformular-ne de noves.

 

en-aquesta-classe

 

DESCARREGAR LA LÀMINA

 

Aquest any se m’ha fet estrany no passar pel passadís de l’escola on he estat treballant els darrers anys. Escoltar els “Lau!” com em deien els d’Infantil, o cantar les primeres cançons del curs. Per a mi són els millors dies del curs, quan tot està per aprendre, per construir, per jugar i dibuixar.

 

Desitjo que el vostre inici de curs hagi anat bé i que us quedi prou energia per a tota la setmana! ;)

 
Ja saps que si busques més material gratuït pots donar-te d’alta de la nostra newsletter o remenar entre els anteriors descarregables gratuïts.
 

footer-post

 

 

 

2Pingbacks & Trackbacks on Làmina descarregable “Normes de la classe”

  1. […] Làmina normes de classe […]

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *