Final de trimestre sempre és moment per a fer balanç, analitzar, valorar les coses que han passat i proposar-se nous reptes.

 

Aquest moment de pausa i autoreflexió penso que és vital per enfocar-nos en el dia a dia, per tenir aquella motivació intrínseca que ens porta a aconseguir allò que volem, i tot i que en els adults és quelcom que podem tenir més o menys clar, crec que en els infants i joves és una cosa encara pendent.

És important promoure i cedir espais per a l’autoconeixement i reflexió, agafar forces fent memòria d’aquelles coses bones que han ressaltat de nosaltres, valorar tot allò nou que hem après i proposar nous fronts.

 

 

Aquesta tasca que pot fer-se de manera oral amb més petits i oral/escrita amb més grans és important també per donar valor a l’escola, als processos d’aprenentatge, sobretot en aquelles criatures que els costa trobar la motivació a l’escola.

Fer-los adonar del progrés, de que l’esforç ha valgut la pena, ja siguin en grans o petites victòries i finalment, celebrar, celebrar que ens esforcem i que tenim un punt on enfocar-nos de nou.

Per això, per ajudar-vos a orientar o donar aquests minuts de reflexió als teus nens i nenes, he preparat un material descarregable gratuït.

 

 

Descarregar

 

Com he dit, podeu treballar-ho de forma oral i més senzilla en criatures més petites però si teniu o treballeu amb criatures més grans, penso que al fer-ho per escrit pot ajudar a donar més sentit i a reflexionar amb més deteniment sobre les experiències del trimestre. ( Però només és una recomanació, vosaltres millor que ningú coneixereu els vostres casos)

 

 

Amb aquesta entrada tanquem el trimestre i us animo a que després de les celebracions us regaleu uns dies per estar amb vosaltres i descansar, que també ens ho mereixem!

 

 

Vols rebre les entrades al teu correu i les nostres novetats? Apunta't a la newsletter!


 

 

 

 

6 comments

 1. Rut
  20/12/2017

  M’agrada molt! moltes gràcies per compartir-ho!
  Bones festes!

  Respon
  • LAURA MASDEU
   20/12/2017

   Gràcies a tu per passar per aquí i aturar-te a escriure! Bones festes per a tu també!

   Respon
 2. Ester
  06/06/2018

  Tots els imprimibles són genials!! moltes gràcies per compartir!

  Respon
 3. Piedad
  07/08/2019

  Hola,
  me encanta la ficha de evaluación. Pero qusiera adaptarla a mi materia modificando algunos aspectos, en la web de “CANVA” se puede hacer? No encuentro ninguna plantilla que se asemeje. Muchas gracias por todo. Un saludo

  Respon
  • LAURA MASDEU
   07/08/2019

   Hola Piedad, esta ficha no está hecha con Canva por eso no la encuentras, es un diseño propio :)

   Respon
 4. Lene
  25/09/2019

  M’encanta el material!! Gràcies per compartir!!!

  Respon

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *