DESCARREGABLES SANT JORDI

 
Descarregables Sant Jordi

 

Ja estic desitjant que arribi Sant Jordi per passejar-me entre paradetes i remenar entre llibres. Sí, ja sé que encara queda una mica però volia portar-vos amb temps aquests descarregables per la diada de Sant Jordi per si els voleu utilitzar.

Sóc la única de per aquí que se’n va directe al racó dels llibres infantils? ;) És que són la meva debilitat!

 
Com es genera una idea?

Cadascú té les seves pròpies estratègies però avui em venia de gust explicar-te la història darrera d’aquest descarregable.

Sant Jordi és una data molt senyalada i jo ja portava uns dies donant-hi tombs en què us podria sorprendre, vaig remenar per internet per saber què hi havia fet i sí, us he de confessar que primer anava a fer el clàssic punt de llibre però és que ja n’he fet altres anys i mentre tractava de dibuixar el drac pensava en el títol i em venien paraules com: devorar, menjar,… i TXAN! de cop va aparèixer la idea del Carnet dels Devoradors de LLibres.

 

Amb aquest carnet podrem potenciar i activar l’hàbit de la lectura.

Primer vaig pensar en la idea del Carnet, que a més el teniu en versió doble per a nen i per a nena, però després vaig caure en què hi ha autèntics devoradors de llibres i he volgut incloure un altre recurs per a fer una llarga llista de llibres.

 

 

 

 • En un costat podeu apuntar la data en què l’acaben i a l’altre el títol del conte.
 • La meva recomanació és que ho imprimiu en cartolina A4 i a color.

 

 

DESCARREGAR ARA

 
 

Si t’agrada el recurs i creus que li podria agradar a algú que coneixes, no et tallis i passa-li l’enllaç, comparteix-ho a Pinterest o Facebook, tan de bo omplim les cases i les escoles de petits devoradors de llibres.

 

 

 

5 comments

 1. Rut Alba
  05/04/2017

  Xulíssims!! Com tot el que fas!

  Respon
  • Laura
   05/04/2017

   Moltíssimes gràcies Rut! Me n’alegro que t’agradi tant, espero que els teus devoradors quedin tips ;)

   Respon

3Pingbacks & Trackbacks on Descarregables de Sant Jordi

 1. […] vinc amb una entrada molt diferent. La setmana passada ja us vaig compartir un descarregable per apropar-nos a Sant Jordi però els recursos d’avui són en format paper però d’un altre estil. Aquests es poden […]

 2. […] Targetes per a devoradors de llibres per Sant Jordi […]

 3. […] Descarregable de Sant Jordi […]

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *