Fins aviat

 

Mai he sabut com començar i acabar un bloc i avui em toca fer això últim.

En realitat no sé si és un adéu o un fins aviat però com no ho puc assegurar, prefereixo fer-ho bé i anunciar-te que a partir de juliol ja no trobaràs més actualitzacions al bloc, ni nou material, ni la mateixa activitat a les xarxes.

Al setembre em convertiré en mare, un d’aquells papers heavies que et pot donar la vida. No tinc ni idea de com ho portaré, ni de si la maternitat podrà portar-me a altres camins, a altres idees, somnis professionals o reprendre aquest que tan feliç m’ha fet. El futur com diuen alguns “és ben incert”.

Print Pam ha estat un projecte personal/professional que m’ha encantat fer, veure com l’anava regant i creixia poc a poc m’ha fet carregar piles per continuar fent i compartint el tipus de material que buscava i busco quan faig classe, espero que a tu també t’hagi servit alguna vegada.

Treballar per un mateix et converteix en una “jefa” horrible, treballant 10 hores al dia, caps de setmana, dies festius… però ja ho diuen que quan un fa el que li agrada no té la sensació de treballar, oi? :)

Em queden moltes idees al tinter, cursos per donar, però després d’aquests dos anys, són desenes els recursos que he preparat, tant materials, com tutorials, idees…, pots veure’n alguns a la biblioteca, i per aquests no cal que pateixis, seguiran estant aquí disponibles per a que els puguis fer servir i repassar sempre que ho necessitis.

El que s’acaba és l’activitat creativa, la botiga, el respondre mails, l’estar activa a les xarxes, ara el meu cos em reclama calma i fer el niu :)

Però no vull marxar sense donar-te l’oportunitat de descarregar-te algun material pel curs que ve. Si ets de les qui a l’estiu va preparant coses pel curs vinent, pots aprofitar-te ara del descompte que he preparat fins final de mes.

 

Anar a la botiga

 

A partir del 30 de juny la botiga deixarà d’estar activa i tots els recursos que hi ha ja no estaran disponibles.

 

Moltíssimes gràcies per haver-me acompanyat en aquest gran viatge, per ajudar-me a arribar a més gent i a que més criatures tinguin un material diferent, bonic i pràctic.

Gràcies per compartir, pels missatges, per les fotos, per tot!

 

Fins aviat,

Laura.

 

Share it!

Categories: Print Pam

1 comment

  1. Verònica
    01/07/2018

    És molt comprensible! Però se’t trobarà a faltar.
    Disfruta molt l’estiu i la nova etapa!

    Respon

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *