Banderola de primavera per imprimir

 

Dilluns vam donar la benvinguda a l’estació de l’explosió de colors (i la meva preferida sens dubte), la primavera.

Per a fer-la he utilitzat un dels paquets d’imatges vectorials que us vaig compartir la setmana passada i que pots repassar aquí.

 

 

A casa en tinc per tot arreu de banderoles, a l’estudi un parell, al menjador i fins i tot al capçal del llit. Em transmeten alegria, sensació de festa major i ara que s’acosta el bon temps és el que toca, no?

A l’arxiu trobaràs algunes indicacions sobre com imprimir-les.

 

 
 
Com prepara-ho?
 1. Si vols anar ràpid, retalla-les i penja-les amb unes pincetes de fusta d’aquelles petites a un cordill.
 2. Si encara vols anar més ràpid, enganxa-ho amb washi tape
 3. I si ets de les pausades, et recomano fer un forat a cada extrem superior de cada triangle i passis el cordill com si estessis cosint.

A l’arxiu que et descarregaràs trobaràs 2 versións: una a color i una en blanc i negre per si la voleu “tunejar” amb els vostres nens.

 

 

Descarregar la banderola

 

Per obrir l’arxiu, un cop ja l’hagis descarregat, et demanarà una contrasenya que és tan fàcil com “PRINTPAM2017” (Important: amb majúscules)

 
 
 

Vols rebre més descarregables gratuïts? Uneix-te al nostre club!


Share it!

Categories: Descarregables

1 comment

 1. Aina
  09/09/2018

  Hola Laura!
  Com ha anat l’inici de curs?
  Sóc Aina, molt fan teva, per cert. He utilitzat molts materials teus: la caseta del temps, jocs d’emocions, etc. M’encanten les teves idees i sobretot el disseny.
  Estic acabant de distribuir l’aula i he montat un raconet de biblioteca on m’encantaria poder posar una garlanda com la que vas fer per la primavera, però on poses “racó de biblioteca” o alguna cosa semblant. Si em podries facilitar el programa on ho vas fer estaria molt agraïda, ja que aquets detallets m’encanten.
  Moltes gràcies per anticipat.

  Respon

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *