I ARA, QUÈ FAIG?

PROPOSTES D’ACTIVITATS

El material que us porto avui us el vaig ensenyar fa uns dies per Instagram, jo l’anomeno “I ara, què faig?” però per internet el podeu trobar com Early Finishers.

No sé si a tu et fan molt la pregunta… A mi molt. MOLT. Em toquen moltes últimes hores en un centre on fan sisena hora i no és notícia que les darreres mitges hores són ma-ta-do-res.

Estan cansades, amb la motivació perduda en algun lloc de l’escola i de la concentració ni en parlem.

A més, sempre hi ha els/les qui acaben més ràpid i els que no acabarien mai i mentre ajudes a uns, els/les altres només em demanen de dibuixar.

I em sembla bé, però vaig pensar, que ja que són hores lectives, donar-los-hi idees d’activitats que puguin fer, més disteses, més al seu aire amb la possibilitat de triar la que vulguin, que això vulguis que no, sempre els/les motiva més.

Com està fet?

Havia vist ja fa temps per Pinterest algunes targetes com aquestes però com no havia estat tutora i fent música sempre em faltava temps per fer tot el que volia, no me n’havia fet mai.

La veritat és que és un material molt senzill i ràpid de fer, jo el vaig fer amb el Google Drive i així puc anar modificant i imprimint més idees.

Algunes les han dit ells/elles, d’altres les he posat jo.

Em falta gestionar encara el fet que sempre hi ha les propostes “més populars” que volen fer més d’un o que farien cada dia. Per instagram em vau donar algunes idees, veuré si les puc aplicar aviat.

De moment us deixo el material, estan pensats per una classe de 3r de primària, la idea és anar-les canviant, traient i afegint-hi de noves per això us he afegit al final del material una pàgina en blanc per a que la pugueu editar.

Si creus que li pot ser d’interès el material a algú comparteix-li i sinó sempre pots guardar-t’ho a Pinterest per si mai ho vols fer servir.

Gràcies per ajudar-me a arribar a més gent!

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *