Imatges gratuïtes pels materials d’aula

Aquests primers dies estem a tope preparant l’aula, tornant a treure de les caixes el material que havíem guardat al juny o penjant el que hem preparat nou.

Però si ets de les meves i vas a últim moment, t’he fet una mica de selecció de diferents tipus d’imatges.

Per una banda uns packs d’icones, per una altra unes imatges d’infants fent accions i per últim il·lustracions cuidades relacionades amb la tornada a l’escola.

Comcencem!

  1. Icones d’escola més infantils
  2. Icones variades d’aula i matèries
  3. Avatars de nens i nenes

Aquest primer pack són icones soltes de Flaticon. Si xafardeges Instagram segur que hauràs vist aquest tipus d’imatges en un molts materials que es comparteixen.

Pots descarregar-te el pack sencer i/o les icones individuals.

Fa un temps vaig fer un tutorial curtet on t’explico com utilitzar aquestes imatges per fer un patró, pots mirar-ho aquí.

Aquest segon bloc d’imatges les he buscat a Freepik, una altra web que si no coneixes t’has d’apuntar.

Aquí el que es descarreguen són arxius vectorials i necessitaràs o bé l’Inkscape o bé l’Illustrator per treballar amb les imatges.

En aquest cas, he triat imatges de nens i nenes recreant situacions escolars que et poden anar bé per identificar matèries, sessions, ambients, racons, etc.

4. Infants fent activitats
5. Infants en diferents situacions
6. Imatges en blanc i negre (per pintar)


Fa un temps també, vaig preparar uns tutorials per aprendre a exteure les imatges d’aquests arxius, els tens aquí.

Aquest últim bloc són imatges més professionals, amb més detall i un parell d’elles fetes en aquarel·la. Aquestes pertanyen a una pàgina de recursos gràfics variats i són de pagament.

Per posar-ho fàcil ja he buscat packs que tinguin les imatges individuals, en .png o .jpeg per estalviar-te la feina de separar-les com et passarà si utilitzes les del segon bloc.

M’han semblat molt xules i originals.

7. Material en aquarel·la
8. Icones en blanc i negre i color variades
9. Elemets d’escola en aquarel·la

I si ara no tens temps de res i vols tirar d’alguna cosa que ja estigui feta, a l’inici de Print Pam vaig preparar un Kit Aula que va agradar molt, el tens penjat gratuït a la botiga.

Aquesta entrada conté enllaços d’afiliació a Hungry Jpeg, això vol dir que si fas alguna compra m’enduc una petita comissió. Això ajuda a mantenir la gratuïtat de les publicacions al bloc.

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *