Joc de les famílies musical

JOC DE LES FAMÍLIES

Per aprendre les families d’instruments
 

Aquest recurs està pensat per a que de forma dinàmia i amena puguin repassar el nom d’alguns instruments, les seves característiques i sobretot la família instrumental a la qual pertanyen.

 
Què és aquest material?

En aquest material trobaràs 7 famílies amb 4 instruments per cada una. Les famílies són les següents:

 • Vent – fusta
 • Vent – metall
 • Corda pinçada
 • Corda fregada
 • Percussió – fusta
 • Percussió – membrana
 • Percussió – metall
 

Que no pari la música!

 
4,00€
 

 
 
 

28 CARTES

 

Al document trobaràs les cartes. Cada una té la imatge d’un instrument, el nom de l’instrument i el de la família a la qual pertany. Per ajudar als infants, a la part inferior tenen les imatges dels instruments que han de reunir per completar la família.

 
 
 
Quins instruments hi ha?
 1. Clarinet, saxòfon, flauta de bec i sac de gemecs
 2. Plats, triangle, gong i campana
 3. Balalaika, guitarra, banjo i arpa
 4. Violí, viola, violoncel i contrabaix
 5. Claves, güiro, castanyoles, marimba
 6. Caixa, pandero, bateria i bongos
 7. Tuba, trompa, trombó i trompeta
 
 
 
 
POTSER TAMBÉ T’INTERESSA
 
 
 
TENS DUBTES?
Som una escola, podem demanar factura?

I tant! Només necessito que m’envieu les dades fiscals de l’escola abans de fer el pagament, així us envio la factura amb la retenció aplicada. Després us enviarem els materials al correu que hagueu donat.

Com funciona el pagament?
Quan cliquis al botó de comprar et redireccionarà a la plataforma que faig servir per a entregar-vos els materials. Podràs finalitzar la compra clicant a “Checkout” o continuar comprant si ho fas a “Continue shopping”.

La plataforma et sol·licitarà les dades de la teva targeta per a fer el pagament, dades a les quals, evidentment, no hi tinc accés.

Un cop s’hagi confirmat el pagament, rebràs a la Safata d’Entrada del correu que hagis posat, un e-mail amb l’enllaç des d’on podràs descarregar el material fins a 3 vegades els propers 60 dies, un cop passat aquest temps l’enllaç deixarà de ser vàlid.

Només puc pagar amb targeta?

No, pots pagar amb targeta o transferència bancària però en aquest cas envia un correu electrònic sol·licitant-ho a hola@printpam.com

Què rebré?

Rebràs un arxiu comprimit en format .zip on hi trobaràs tots els documents que has pogut llegir a la descripció del producte. Els documents són en format .pdf i Power Point així que necessitaràs programes que hi siguin compatibles per obrir-los.

Com ho rebré?

Ho rebràs al correu que hagis especificat durant la compra.

En cap cas s’envia el material imprès a casa o a l’escola.

Si no m'agrada ho puc canviar?

Atès que el format és digital i no podem verificar si esteu fent servir el material o no, no s’accepten canvis ni devolucions.

Pots llegir totes les condicions de venda aquí.