Vols rebre les entrades al teu correu i les nostres novetats? Apunta't a la newsletter!


jocs per treballar les emocions a primària

 

Jocs per treballar les emocions a primària

Heu engegat un projecte d’educació emocional i esteu buscant idees?

 

Sovint quan busquem activitats més lúdiques pels nostres alumnes de seguida ens n’apareixen per Infantil però quan ja són a l’etapa de Primària, costa trobar activitats més amenes on es treballin els continguts d’una forma més lleugera i entretinguda.

En aquest cas, us he fet una petita sel·lecció d’algunes activitats per treballar les emocions que utilitzava en les meves classes d’Infantil però que es poden adaptar perfectament en nens i nenes de 6 a 12 anys.

 
Educar les emocions

Sóc del parer que el treball de les emocions hauria de ser quelcom diari i totalment transversal a les àrees però també és interessant, sobretot en hores de tutoria, que es cedeixin espais per conèixer-se més els uns als altres d’una forma més personal i propera.

Al video trobareu 4 propostes, tot i així al bloc ja podeu trobar altres activitats com el Vocabulari de les Emocions que al video no esmeno però que us pot ser igualment d’utilitat.

 
Clica al Play!
 

 
Has posat en pràctica alguna d’aquestes activitats? Les coneixies?

M’agradarà llegir les teves propostes i aportacions als comentaris.

 

Ja saps que des de Print Pam he fet vàries entrades parlant de les emocions, les tens aquí i que també pots trobar el material descarregable sobre emocions que apareix al video en aquest enllaç.

En realitat, el més important és la imaginació i poder adaptar aquells jocs de tota la vida a uns altres continguts per així mirar de sorprendre i captar més l’atenció dels petits.

Ja saps que compartir també és una manera d’aprendre així que si creus que aquestes activitats li poden ser d’interès a algú, pots utilitzar els botonets de les xarxes socials o passar-li directament l’enllaç. Gràcies per ajudar-me a arribar a més gent :)

 
 

Vols muntar un Racó de les Emocions a casa o a l’escola?

 

Aprofita ara i descarrega’t 20 idees per crear el Racó de les Emocions + 3 descarregables gratuïts

 
M’interessa!

 

 

 

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *