El primer llibret d’estiu que voldran acabar tots els nens.

 

Ahir va ser la presentació oficial a les xarxes d’aquest nou projecte, un llibret d’estiu on porto treballant-hi les últimes setmanes i amb el qual espero poder aportar un punt de vista diferent a l’educació dels petits de la casa.

Encara recordo quan l’any passat vaig anar a la llibreria a finals de juny i vaig veure files de gent comprant el quadernet d’estiu.

Per curiositat, vaig voler mirar-ne algun per sobre per saber com eren els que es feien avui en dia i vaig al·lucinar. No només no havien canviat gaire de quan a mi em tocava fer-los, sinó que a més a més veient-los ara com a mestra, em va semblar que tractaven els nens com a subjectes passius ja que la majoria d’activitats eren repetitives i no potenciaven la seva creativitat.

 

I vaig pensar que es podrien fer taaantes coses! I crec que aquí, just aquí, va començar el projecte que avui us presento amb tota la il·lusió del món, El meu Estiu.

 

Com que si ara em posés a explicar-vos què és això de El meu Estiu em sortiria una entrada massa llarga, he decidit fer-vos aquest video, així ens coneixem i t’assabentes de tot el que inclou aquest diari d’estiu pensat per a nens i nenes que llegeixen i escriuen les seves primeres frases.

 
Clica al PLAY!
 

 

>> Entra ara a la web de El meu Estiu i demana el teu exemplar <<

 
 

llibret d'estiu de print pam

 

Ara començarem el procés d’enviar mostres i de producció dels llibrets per això els diaris es lliuraran a principis de juny.

 

  • Si vols fer un cop d’ull a la web de la ONG amb qui col·laborem pots fer-ho aquí. Abriendo Mentes és una organització que ofereix diferents projectes educatius i d’empoderament  a infants, joves i adults al nord-oest de Costa Rica.
 

>> Trobaràs més informació sobre com encarregar o demanar un llibret de mostra a ElmeuEstiu.com

 

La setmana que ve faré un Facebook Live per a poder-vos presentar el material en directe i em pugueu preguntar tots els dubtes que tingueu respecte al material. Per tal de no quedar-me sola, digues-me quan et va millor, al migdia o a la tarda?

 
M’ajudes a difondre el projecte?

Ens agradaria arribar al màxim de gent possible així que si t’agrada la proposta, pots compartir-la amb els botonets de les xarxes socials d’aquí sota o recomanant la pàgina de El meu Estiu. Ens agradaria arribar a tota Catalunya i el teu gest serà un gran impuls per nosaltres. Moltíssimes gràcies si decideixes fer-ho.

 

Share it!

Categories: 6 - 8 anys, Escola, Print Pam

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *