Descobrint les Emocions

Una de les millors experiències professionals que he tingut amb infants ha estat treballar les emocions amb nens i nenes de P3 a P5 en una complementària.

 

L’hora d’Emocions era com una reunió d’amics en tamany mini, on cadascú a la seva manera compartia amb els seus companys com se sentia aquell dia. No creieu que ho hauríem de fer tots molt més això?

 
Material per a treballar les emocions

Un dels materials que em vaig dissenyar per a les classes.

 

Sempre m’he considerat una persona bastant introspectiva, de preguntar-me molts per quès, de voler arribar fins el fons i no quedar-me a la superfície de les emocions i relacions humanes, per això, quan em van proposar de portar aquesta àrea amb els petits vaig dir que SÍ, encantadíssima :)

 

Per a ells era un joc i una descoberta, i per a mi un moment dolç per a propar-me a ells, conèixer-los des de l’arrel, i anar generant aquella confiança màgica que tens quan connectes realment amb els infants que tens davant.
Però què passava?

Que no trobava material en català que m’agradés i vaig haver de muntar-m’ho tot jo, a passets de formigueta perquè ja sabem, que un cop començat el curs, és quasi impossible dissenyar-te material extra per a la classe.

Per això, quan vaig pensar en quin seria el proper material que dissenyaria després del Calendari i la Caseta, vaig pensar en les Emocions i no vaig tardar ni 10 minuts que ja tenia un llistat d’idees i unes ganes boges de posar-m’hi.

I el resultat es diu…

DESCOBRINT EMOCIONS

 

 

Els infants, mitjançant el joc i a través de la seva espontaneïtat, milloraran el seu benestar emocional, la seva autoestima, l’empatia, tindran relacions més sanes amb el seu entorn, milloraran la seguretat en sí mateixos, disminuiran les rabietes, i un llarg etcètera.

 

Vols no perdre més el temps i començar a treballar les Emocions?Comença per aquí >

 

 

Si inicies aquesta aventura, estic segura que la gaudiràs i la teva canalla et regalarà moments inoblidables.

 

Fins la propera setmana!

 

 

 

 

Share it!

Categories: emocions, Escola, Print Pam

2 comments

 1. Vik
  25/05/2019

  Hola Laura! M’encanten tots els teus recursos! Però no puc descarregar la mini guia per crear el Racó de les Emocions! Em diu que hi ha un error…
  Gràcies per compartir les teves fantàstiques idees!

  Respon
  • LAURA MASDEU
   16/06/2019

   Actualment hi ha algunes coses desactivades degut a la meva baixa i desconnexió del bloc. Sento les molèsties!

   Respon

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *