Ortografia de tardor

ORTOGRAFIA DE TARDOR

Activitat autocorrectiva d’ortografia
 

Aquesta activitat està dissenyada per a formar part d’algun espai de racons de llengua castellana.

Amb aquest recurs, l’alumnat haurà de llegir les diferents opcions de les paraules i marcar la correcta.

L’arxiu inclou:

  1. 20 paraules amb 4 opcions d’escriptura cada una
  2. Opció amb lletra lligada i d’impremta
  3. Fulls autocorrectius
 

L’activitat està plantejada per a un grup de tercer de primària però només tu sabràs si és adequada pel teu grup/alumnat.

 

2,00€

Comprar

 
 
 

Versió lletra d’impremta

Versió lletra lligada

 
 
 
 

El document inclou dos fulls autocorrectius amb cada tipus de lletra per a que al final l’alumnat pugui corregir-se.

Quines paraules inclou?

Hi ha varietat de paraules per treballar diferents normes ortogràfiques així com algunes paraules que poden comportar algunes interferències del català.

seta, zanahoria, bota, manzana, taza, rinoceronte, paraguas, uva, conejo, chubasquero, calcetines, cesta, calabaza, cerdo, cisne, castañas, lluvia, hoja, mochila y montaña.

 
 

Arxiu descarregable, utilitza’l tants cops com vulguis

2,00€

Comprar

 

Mostra

 
 
POTSER TAMBÉ T’INTERESSA

 
 
TENS DUBTES?
Som una escola, podem demanar factura?

I tant! Només necessito que m’envieu les dades fiscals de l’escola abans de fer el pagament, així us envio la factura amb la retenció aplicada. Després us enviarem els materials al correu que hagueu donat.

Com funciona el pagament?
Quan cliquis al botó de comprar et redireccionarà a la plataforma que faig servir per a entregar-vos els materials. Podràs finalitzar la compra clicant a “Checkout” o continuar comprant si ho fas a “Continue shopping”.

La plataforma et sol·licitarà les dades de la teva targeta per a fer el pagament, dades a les quals, evidentment, no hi tinc accés.

Un cop s’hagi confirmat el pagament, rebràs a la Safata d’Entrada del correu que hagis posat, un e-mail amb l’enllaç des d’on podràs descarregar el material fins a 3 vegades els propers 60 dies, un cop passat aquest temps l’enllaç deixarà de ser vàlid.

Només puc pagar amb targeta?

No, pots pagar amb targeta o Paypal, en cas que vulguis fer-ho per transferència bancària envia un correu electrònic sol·licitant-ho a hola@printpam.com

Què rebré?

Rebràs un enllaç que et portarà a un document de Google Slides. Des d’allà podràs descarregar-lo en .pdf o en Powerpoint i posteriorment editar-lo amb aquest mateix programa o amb el Google Slides del Drive.

Com ho rebré?

Ho rebràs al correu que hagis especificat durant la compra.

En cap cas s’envia el material imprès a casa o a l’escola.

Si no m'agrada ho puc canviar?

Atès que el format és digital i no podem verificar si esteu fent servir el material o no, no s’accepten canvis ni devolucions.

Pots llegir totes les condicions de venda aquí.