Passatemps d’estiu per imprimir i treballar l’atenció

 

Aquestes darreres setmanes de “cole”, quan ja es va acabant el temari i has d’anar fent i desfent la programació amb les activitats complementàries del final de curs, a vegades busquem recursos per aquells nens o nenes més ràpids que ja ho tenen tot acabat, per a que a nosaltres puguem centrar-nos més en aquells que necessiten més un cop de mà.

Així que un cop més, amb la intenció de portar-vos materials que us resultin pràctics i bonics, us comparteixo aquest joc d’atenció i mates.

 

 

L’activitat aniria dirigida a nens i nenes de P4, P5, 1r o nens de NEE, això ho haureu de valorar vosaltres en funció de les habilitats i destreses dels vostres nens.

Ep! I que si em llegeixes i ets una mare/pare buscant un recurs per l’estiu, també el pots fer servir eh ;)

 

 

 
Què hi ha al document?

Veureu que el material consta de 2 fulls: en un hi trobaran el requadre amb tots els objectes i animals del fons marí que s’han trobat uns mariners i a l’altre, un full per fer el recompte.

Es tractarà doncs, d’anar fent una mena d’inventari, tot buscant i comptant quants n’hi ha de cada cosa i al segon full escriure-ho.

 

 

 

Poden anar fent creus a sobre dels dibuixos o pintant-ho, això ja al gust de cadascú.

 

Descarregar el joc

 

Si us agrada el recurs, podeu compartir-lo a algú que li pugui interessar i si ets súper generosa, fer-ho també a les xarxes socials ;)

 

Si feu servir el material em faria il·lusió veure-ho, no et tallis i envia’m una foto ;)

 

Vols rebre més descarregables gratuïts? Uneix-te al nostre club!


 

 

4 comments

 1. Cristina
  02/03/2018

  Exercici per centrar atenció i contar! Genial. Me’l guardo. Ptns

  Respon
 2. Elisabet
  29/07/2019

  És un molt bon recurs per a treballar l’atenció i la concentració. El meu fill s’ho ha passat genial fent l’activitat. De ben segur que també el faré servir amb els meus alumnes. Moltes gràcies, Laura!

  Respon

1Pingbacks & Trackbacks on Passatemps d’estiu per imprimir

 1. […] Passatemps d’estiu […]

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *