Passatemps de primavera per imprimir

 

El passatemps de primavera és un d’aquells recursos que els ajuda a recuperar la calma, a centrar l’atenció i també, a aprendre nou vocabulari mentre repassen els nombres d’una forma amena i entretinguda.

De fet, aquesta és una versió de primavera d’un dels materials gratuïts més descarregats del bloc, el passatemps d’estiu.

Aquest material el podreu utilitzar amb nens i nenes que ja saben comptar i llegir o que comencen a fer-ho amb certa facilitat. També us pot anar bé per aprendre o repassar nou vocabulari en referència a la nova estació.

 

 
Què hi ha al document?

Veureu que el material consta de 2 fulls: en un hi trobaran el requadre amb tots els objectes i a l’altre, un full per fer el recompte.

Es tractarà doncs, d’anar fent una mena d’inventari, tot buscant i comptant quants n’hi ha de cada cosa i al segon full escriure-ho. Els números que han de conèixer són de l’1 al 10.

Veureu que en aquesta ocasió he preparat 2 versions, una amb lletra lligada i una amb lletra d’impremta.

 

 
Com l’he preparat?

En aquest cas he treballat amb Illustrator ja que les imatges que he fet servir eren imatges vectorials extretes de Freepik.

Si t’agradaria aprendre a crear el teu passatemps, només cal que visitis aquesta entrada on t’ensenyo com quedar-te amb les imatges que t’interessen de les que pots trobar en aquesta web.

I si busques imatges de primavera per dissenyar-ho, pots consultar la recopilació de 100 imatges vectorials de primavera que vaig preparar l’any passat.

 

 

Per descarregar el passatemps de primavera fes clic al botó.

 

 
 

Si us agrada el recurs, podeu compartir-lo a algú que li pugui interessar i si ets súper generosa, fer-ho també a les xarxes socials, així sé que aquestes entrades us agraden i puc preparar-ne més.

Si feu servir el material em faria il·lusió veure-ho, no et tallis i envia’m una foto ;)

 

Vols rebre les entrades al teu correu i les nostres novetats? Apunta't a la newsletter!


 

4 comments

 1. Lourdes
  07/03/2018

  M’encanta Laura!
  Ja l’he descarregat i anirà al racó de llengua.
  M’apunto la idea de fer servir les imatges vectorials. Moltes gràcies per compartir les idees i el com fer-ho.
  Una abraçada!

  Respon
  • LAURA MASDEU
   08/03/2018

   Gràcies a tu Lourdes, m’alegra que t’ho emportis cap a la classe ;)

   Una abraçada!

   Respon
 2. Rut
  19/03/2018

  Bon recurs, però si només han d’escriure el nombre d’objectes dibuixats hi hauria de dir ‘N’hi ha’ i no ‘hi ha’ (el pronom és necessari quan falta l’objecte).

  Respon
  • LAURA MASDEU
   20/03/2018

   Gràcies Rut per la teva aportació, la veritat és que ho vaig fer de manera que ells escriguin la paraula així repassen el vocabulari, “Hi ha 3 papallones”, per això no hi ha el pronom :)

   Respon

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *