Política de privacitat

Aquest pàgina web http://www.printpam.com compleix amb la normativa de Protecció de Dades (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Reial Decret 1720/2007 del 21 de desembre pel qual s’aprova el Reglament del desenvolupament de la Llei Orgànica i demés normatives vigents).

Jo sóc la Laura Masdeu, propietària del domini printpam.com i autora de tots els continguts d’aquesta pàgina web i bloc. Visc a Reus i pots contactar amb mi escrivint un correu a hola@printpam.com

Per a navegar per les diferents pàgines d’aquest web no necessites facilitar cap tipus de dada personal. Per altra banda, si contactes amb mi via:

  • Correu electrònic
  • Formulari de contacte
  • Et subscrius al butlletí
  • O compres algun dels meus productes

Has de saber que el teu nom i el teu correu entraran a una base de dades que jo mateixa gestiono i tracto, tenint en compte totes les mesures de seguretat requerides per a garantir la seguretat d’aquestes dades mateixes. Només faré servir aquestes dades per a la funció en què m’han estat donades, en cap cas les cediré a tercers.

Quan et subscrius al butlletí de notícies serveix per a que rebis notícies referents a Print Pam: continguts i ofertes exclusives, un resum de les darreres publicacions al bloc o altres dades d’interès.

En el cas que compris un dels meus productes, com bé ja sabràs, el pagament es fa a través de Paypal, una passarel·la segura de pagament o per targeta de crèdit/dèbit, així doncs, jo no tindré accés a les teves dades bancàries.

Tot i així, si en algun moment els usuaris volen tenir accés a les seves dades per a rectificar-les o cancel·lar-les em poden enviar un correu a hola@printpam.com amb l’assumpte “Baixa” i les seves dades seran eliminades en un màxim de 24h.

Per acabar, recordar-te que l’accés a aquesta pàgina web comporta l’ús de cookies que com ja saps, és un sistema de recollida de dades que facilita la navegació. Pots consultar aquí la Política de cookies d’aquest bloc.