Postal per mestres i alumnes descarregable

 

Si ets de la mena de mestres o mares/pares que us agrada tenir un detallet amb els vostres alumnes o tutors, el recurs d’avui espero que us ajudi a traslladar la gratitud que sentiu per aquest curs que ja s’acaba, amb la postal per mestres i alumnes que he dissenyat.

 

Volia que fos un disseny que servís tant als nens com als/les mestres d’aquí que sigui una versió neutra, sense gènere i amb espai per escriure el nom a qui li vulgueu dedicar.

 

 

Són moltes hores de convivència, aprenentatge i quan acaba el curs sentim aquella dualitat entre el desig de les vacances i l’enyorança, de dir adéu, de trencar la rutina. A mi sempre em xocava quan el dia següent de l’últim dia dels alumnes entraves a l’escola i hi regnava el silenci, era estrany.

 

 

A més, penso que amb la postal tant petits com grans teniu l’oportunitat de destacar quelcom de l’altre que el faci sentir especial, que li pugi l’autoestima, que se senti valorat per allò què ha fet i em sembla que no hi ha detall més bonic per quan s’acaba el curs.

 

Descarregar postal per mestres i alumnes

 

Ja veus que la postal porta algunes recomanacions per imprimir-la: cartolina A4 i color. Jo sempre recomano que ho porteu a la copisteria, per 1€ teniu una postal molt més bonica i amb els colors més reals :)

 

 

Si vols veure i descarregar altres recursos que he compartit aquesta any, clica a recursos didàctics descarregables, ja en comencen a haver una bona pila!

 

I si vols continuar trobant més descarregables gratuïts com aquest no t’oblidis de compartir-ho a les xarxes socials i subscriure’t al nostre butlletí, és la manera de fer-ho sostenible per molt i molts anys ;)

Gràcies i fins la setmana que ve!

 

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *