Preparar material didàctic amb Google Slides és fàcil i ràpid

Si vols tenir sempre disponibles els materials o recursos i així compartir-los amb d’altres persones l’entrada d’avui et serà molt útil.
 

Des que els ordinadors han entrat a les aules ha estat una explosió d’oportunitats per treballar amb altres metodologies i als profes ens ha facilitat molt la feina a l’hora de buscar recursos i compartir-los amb els alumnes d’una forma quasi immediata.

 

Doncs el recurs d’avui va per nosaltres, els/les profes que ens agrada tenir materials a mida. De fet, en aquest bloc ja us he compartit algunes entrades on preparem material amb Powerpoint però avui, utilitzarem el programa cosí, el Google Slides.

 

Quan entres a treballar en una escola, generalment, acabem tenint un compte de correu de XTEC, el qual utilitza la mateixa plataforma de GMAIL, per tant, tant amb el correu XTEC com amb un de GMAIL podràs arribar a utilitzar aquest programa gratuït i que ens dóna tantes i tantes opcions.

 
Al vídeo aprendràs:
 • On trobar aquest programa
 • Com obrir i preparar el document per treballar-hi
 • Com dissenyar unes targetes ràpides
 • Com compartir el document amb d’altres companys/es per estalviar-te carregar llapis USB
 • Com guardar el document
 

Si ja estàs a punt, dóna-li al PLAY!

 

 

A mi una de les coses que més m’agrada de treballar amb les eines de Google és que puc accedir al material i als recursos sigui on sigui sense que se’m modifiquin. Només necessito connexió a internet, i no he d’estar pendent de si ho he adjuntat al USB, o si la versió del Word serà compatible amb la de casa o de si li he enviat a no sé qui…

I això, per una despistada… és glòria!

 
Coneixes aquesta eina? Sabies que la podies utilitzar per crear material? M’agradarà saber de tu als comentaris!
 

 
Vols arxius editables?

Els tens aquí

 
 

1 comment

 1. Cristina
  02/03/2018

  OOhhh molt útil! Amb l’openoffice és una agonia fer això. Gràcies!

  Respon

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *